dimecres, 5 de novembre del 2014

EL CONSELL COMARCAL DEL BAIX EBRE I EL DEPARTAMENT DE BENESTAR SOCIAL I FAMILIA HAN LLIURAT 11 ORDINADORS A ENTITATS DE LA COMARCA, UN D'ELLS HA SIGUT LLIURAT A L'AMPA DE LA NOSTRA ESCOLA.


L’ens comarcal del Baix Ebre ha acollit l’acte de lliurament d’onze ordinadors reutilitzats a associacions de la comarca. A l’entrega han participat el gerent de l’ens comarcal, Kilian Franch, la directora territorial del Departament de Benestar Social i Família, Manolita Cid, i el coordinador del Departament de Serveis Socials de l’ens comarcal, Josep Miralles.
El gerent de l’ens comarcal, Kilian Franch, s’ha mostrat plenament satisfet per tal de poder “donar suport a les entitats i facilitar la tasca que aquestes realitzen dia rere dia”. En aquest sentit, Franch ha volgut agrair “la participació desinteressada de totes aquestes entitats per tal d’ajudar a la ciutadania i al desenvolupament social del territori”.
L’equipament informàtic lliurat inclou la torre CPU, el monitor, el teclat i el ratolí però no inclou software i programari per tal que l’entitat s’instal•li el que més s’adeqüi a les seves necessitats. En aquest sentit, la directora territorial del Departament de Benestar Social i Família, Manolita Cid, ha subratllat que “els ordinadors distribuïts han estat revisats en profunditat per tal d’assegurar un rendiment òptim a totes les entitats en facin ús”.
Aquesta convocatòria, impulsada pel Departament de Benestar Social i Família, ha tingut la finalitat d’enfortir el treball amb els sectors de voluntariat. En total, a arreu de Catalunya s’han lliurat 800 equips informàtics, 67 dels quals a les Terres de l’Ebre, i, en concret, 11 a la comarca del Baix Ebre. L’ens comarcal s’ha encarregat de la coordinació, gestió i transport dels diferents ordinadors.