dimarts, 23 d’abril del 2013

Una excursió en bici pel Delta

L'excursió del mes d'abril ha estat molt divertida i també molt concorreguda, ja que molts us vau animar a pedalar. Va ser una volta de 19 quilòmetres al voltant de la llacuna de La Tancada i tot i que en part el circuit és compartit amb els cotxes, va ser una bona experiència.
Vam aprofitar les instal·lacions d'àrea de pícnic que hi ha a Món Natura Delta per dinar, gaudint d'una varietat de postres casolans fantàstica.
A a tarda, qui va voler, va poder visitar amb un guia el centre d'interpretació Món Natura Delta, on vam entendre millor el procés de producció de la sal, que es duia a terme en aquell indret i també la fauna i la flora del Parc Natural del Delta de l'Ebre, a través d'àudiovisuals i imatges molt entenedores. També vam poder observar els flamencs que viuen en entorns amb més concentració de sal a l'aigua, a pocs metres de les salines.
Per acabar la tarda vam poder practicar l'art de navegar amb barca de perxar, amb més o menys fortuna, ja que una de les barques va acabar omplint-se d'aigua, fet que encara no havia passat mai i que experts del CFI estan investigant detalladament...
Hem xalat molt! No us perdeu les excursions de l'AMPA, són una passada i s'aprenen moltes coses.