dijous, 11 d’abril del 2013

Excursió de l'abril: en bici pel Delta

Ja arriba la nova excursió de l'AMPA, serà el proper diumenge 21 i serà una sortida cicloturística ornitològica! Ja sabeu que a cada excursió hi afegim un complement cultural que ens ajuda a conèixer encara millor el nostre entorn i aprendre coses noves, ara toca entrar en el món dels moixons del Delta i a més en bicicleta.Pedalarem per la zona de la Tancada i l'Encanyissada, on podrem veure moltes espècies d'ocells que abunden a la primavera.
La sortida serà com sempre a les 9,00h des de la porta de l'escola. Cal portar esmorzar i dinar al cotxe. Si algú no pot portar les bicicletes al seu cotxe cal que aviseu a Carme (despatx de l'AMPA).
No hi ha desnivell en el recorregut, però els xiquets que vinguen han d'estar habituats a anar en bicicleta i tenir prou habilitat per poder anar en algun tram compartit amb cotxes.
La durada aproximada és de 2,30h - 3,00h.
Al Delta deixarem els cotxes al Món Natura Delta (cliqueu damunt per veure l'enllaç) i qui vulgui el podrà visitar a la tarda (l'entrada va a càrrec de cadascú).
En cas de mal temps, podem decidir anul·lar la sortida o canviar el recorregut sense previ avís.
Recordeu que si no heu portat el formulari que us vam enviar el mes passat degudament omplenat no us arribarà la informació al correu electrònic.
Si no heu vingut a cap excursió passeu pel despatx de l'AMPA i us informarem.