divendres, 20 de juny de 2014

Festa fi de curs 2014

El passat dissabte  14 de juny, a la nostra escola, va tenir lloc la festa de fi de curs organitzada per l´AMPA Escola el Temple.

Com ja sabeu, aquest any, ho hem tingut bastant difícil per poder arribar a tot, al fet de no tenir diners per poder fer coses, se suma que els membres de l'actual junta de l'AMPA som principiants en esta matèria. És per això que vam demanar la col·laboració voluntària i desinteressada tant de mares i pares d'alumnes del centre com de diferents entitats, establiments de la zona i empreses varies, i vam tenir la sort de que molts ens van respondre gratament.

Us volem agrair a tots la vostra col·laboració, ja què sense vosaltres no hagués estat possible dur a terme la festa, una festa que esperem hagi estat a l´altura de les anteriors, i que els nens i els pares i mares, l'hagin  "disfrutat".

Aprofitem per a demanar-vos, una vegada mes. la vostra col·laboració de cara al curs vinent, ja sigui per entrar a formar part d'alguna comissió, aportant idees, o fer suggeriments que ens puguin ajudar a fer de la nostra escola, un lloc cada dia millor.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!!!


Veure més fotos