dijous, 5 de desembre de 2013

Col·laborant de nou amb la MaratóSalutacions de nou. Si vau estar ahir al festival de Nadal de l'escola, vau poder veure molts dels nostres xiquets col·laborant amb la Marató de TV3 oferint-vos enganxines a canvi d'un donatiu.

Sabem que aquest esdeveniment suscita cada any solidaritat pertot Catalunya, i no només el dia de celebració de la Marató en si mateixa, sinó per totes parts i en un període de temps més ample. Bé, des de l'AMPA volem fer una mica de "soroll" i animar-vos a col·laborar en l'esdeveniment que proposa el cartell que encapçala l'entrada. Pensem que és prou explícit i explica molt bé de què va aquesta activitat.

Així, us animem, repetim, a aportar el vostre granet de sorra en suport dels investigadors que treballen en les diferents patologies i que aprofiten la tirada de la Marató per poder fer una mica de finançament a banda dels decreixents recursos públics.

Penseu que no esteu fent cap regal ni tireu els diners: invertiu en vosaltres, els vostres éssers coneguts i en molta altra gent.

Gràcies per la vostra segura solidaritat.