dilluns, 17 de setembre de 2012

Primera excursió de la temporada

El proper diumenge 23 de setembre farem la primera excursió del curs. Ja sabeu que la primera és més assequible i us convidem a tots i a totes a vindre.
També us recordem que enguany cal que pagueu 3,50€ per a l'assegurança, per persona. Tingueu en compte que si els vostres fills i filles fan alguna activitat extraescolar de l'AMPA o es queden al menjador, ja us servirà aquest pagament per a tot el curs i per a totes les activitats que organitza l'AMPA.

A l'excursió del setembre, anirem a veure el poblat ibèric de l'Assut a Tivenys, una excursió de dificultat baixa, amb 230 metres de nivell i una durada inferior a tres hores.
Anirem en cotxe fins a l'Assut, pujarem a peu fins al poblat, on ens explicaran una mica qui eren els ibers i què hi feien al poblat de l'Assut. Després farem una volta per l'entorn de l'Assut, amb magnífiques vistes sobre el riu.

Diumenge 23 de setembre.
Sortida: 9:00 del matí davant la porta de l'escola (sigueu puntuals)
Tornada: migdia si voleu anar a dinar a casa i a la tarda si us voleu quedar a dinar a la zona del'Assut.
L'excursió es pot anul·lar en cas de mal temps. Per dubtes podeu trucar la Mireia (699709427).
Edat recomanada, a partir de 5 anys.

Cal portar: calçat còmode, esmorzar (a la motxilla), aigua, banyador/impermeable (segons la previsió meteorològica). Qui vulgui quedar-se a dinar, el podrà deixar al cotxe.

Vista des del poblat

El poblat