dimarts, 12 d’octubre de 2010

Junta General de socis i sòcies

El passat dimecres 6 d'octubre, a les 21,00 hores va tenir lloc l'Assemblea General de socis i sòcies de l'AMPA. L'assistència va ser francament justa (20 pares i mares més 15 de la junta), amb un total de prop de 800 alumnes que té el centre, el percentatge és de poc més del 2%. És el que hi ha.

Dels temes que vam tractar, destaquem de manera resumida, l'informe de presidència sobre el curs passat, amb un repàs de les actuacions fetes, l'estat de comptes de l'AMPA, amb un balanç del curs passat i un pressupost per al curs present. El balanç ha estat lleugerament negatiu (menys d'un 1% del total del pressupost) fet que sumat a la dràstica reducció de les subvencions, ens va portar a decidir, si no es corregeix la tendència, a pujar el preu del menjador entre 1 i 2€ al mes, per mirar de deixar el balanç econòmic del curs 2010-11 ni positiu ni negatiu. En tot cas la pujada es farà efectiva a partir del mes de gener de 2011.

També va ser destacable el relleu a la presidència de l'entitat, Jordi ho ha deixat després de 4 anys al capdavant, tot i que seguirà a la junta i ara serà Cinta qui el rellevarà. La resta de càrrecs es manté i vam poder sumar una altra persona a la junta, benvingut!

Finalment va tenir molta substància el debat generat en l'apartat de precs i preguntes, on va sortir el tema de la reacció sobre la decisió dels mestres d'anul·lar les excursions de final de curs (les que impliquen més hores de les que els correspon) com a mesura de protesta de cara al departament d'educació. La conclusió majoritària va ser la de respectar com a legítima la protesta dels/les mestres, però no es comparteix la forma de protestar, la qual pensem que pot perjudicar els nostres fills/es, sobretot els de 6è. curs.
Farem una protesta per escrit que enviarem primerament a l'equip docent de l'escola i també a les altres AMPA de Tortosa, així com a la premsa, per a mostrar la nostra disconformitat amb la forma de la protesta, no amb el contingut. I en una propera junta decidiríem, en funció de les respostes, altres mesures de protesta, que esperem ens proposeu.

No dubteu en fer servir el bloc per a expressar-vos, mantenint un llenguatge constructiu i enriquidor. Gràcies.

1 comentari:

Brian ha dit...

Hola.
estic d'accord en el que dieu sobre la protesta. Cal que es busquen maneres de protestar que afectan als que han d'afectar, als que prenen les decisions sobre la feina dels profesors i la vida a les escoles.